Εταιρικό προφίλ

Η επιχείρηση "TYPOR" - Τόκας Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της θέρμανσης νερού για περισσότερα από 35 χρόνια. Κατασκευάζουμε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, από ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες κουζίνας μέχρι ειδικές κατασκευές για χρήση σε μεγάλες επιχειρισιακές εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχειακά συγκροτήματα και γυμναστήρια.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αστέρι του Δήμου Φαρρών στον νομό Αχαΐας μόλις 15 λετπά από την πόλη της Πάτρας. Η εταιρεία μας βρίσκεται σε συνεχή επέκταση και βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο για τα εγχώρια και όχι μόνο δεδομένα. Η συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση της εξέλιξης της τεχνολογίας, μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας και το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό του εργοστασίου, μας καθιστά ικανούς για την παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας.

Το πελατολόγιό μας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, καθώς στην Ευρώπη και σε χώρες των Βαλκανίων. Ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών μας βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και συνεχώς στοχεύουμε στην βελτίωση μας και για αυτό άλλωστε έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 και τα προϊόντα μας αντίστοιχα έχουν πιστοποιηθεί με CE. Δεσμευόμαστε για τις χαμηλές τιμές μας και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.