Μπόϊλερ - Boiler Ηλιακού 200lit GLASS

Μπόϊλερ - Boiler Ηλιακού 200lit GLASS Διατίθεται σε Διπλής - Τριπλής Ενέργειας
Κωδικός προϊόντος(SKU): TRSB2200, TRSB3200
Χρόνος παράδοσης: 1-2 days
639.90 € με ΦΠΑ
Τιμή για σένα: 575.91 € με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Μπόϊλερ - Boiler Ηλιακού 200Lit GLASS με αντίσταση 4,0ΚW

Όλη η διαδικασία συγκόλλησης των δοχείων γίνεται σε αυτόματα ρομποτικά μηχανήματα που έχει ως αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα της συγκολλήσεως.

Το δοχείο αποθήκευσης νερού είναι από χάλυβα πάχους 2,5mm με εσωτερική επίστρωση θερμής υάλωσης DURO GLASS ψημένης σε θερμοκρασία 860oC.

Ο χαλύβδινος λέβητας υπόκειται στην διαδικασία της αμμοβολής για τον καθαρισμό του χωρίς προσθήκη χημικών και σε συνδυασμό με την ειδική μέθοδο επισμάλτωσης με χρήση ειδικής μηχανής το θερμοδοχείο αποκτά τέλεια κάλυψη.

Κατόπιν το θερμοδοχείο με την ειδική επισμάλτωση ψήνεται στους 860οC στο ειδικό φούρνο υψηλής ευκρίνειας που μόνο η TYPOR αποκλειστικά διαθέτει σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της υάλωσης όλα τα προίόντα περνάνε από οπτικό διεξοδικό έλεγχο με ειδικά μηχανήματα ώστε έτσι να εξασφαλιστούν τα άριστα αποτέλεσματα της υάλωσης και κατά συνέπεια της αντοχής της στον χρόνο.  

Έτσι η ειδική επένδυση γυαλιού προστατεύει απόλυτα το θερμοδοχείο από τις διαστολές - συστολές του μετάλου και επίσης από τις διαβρώσεις - σκουριά.

Το εξωτερικό περίβλημα είναι από προβαμμένο ALOUZINK 0,5mm και με μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50mm και πυκνότητας 40kgr/m3 χυτευμένης με σύγχρονη και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανή για άριστα αποτελέσματα ώστε να καλύπτει κάθε σημείο του θερμοδοχείου με αποτέλεσμα όσο το δυνατόν λιγότερες θερμικές απώλειες.

Διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας - μανδύα για το κλειστό κύκλωμα από χάλυβδοέλασμα ψυχρής έλασης πάχους 1,5mm για την προστασία από παγωνιές με ειδικό αντιψυκτικό ενισχυμένο για τις διαβρώσεις. 

Διατίθεται σε διπλής και τριπλής ενεργείας

Στον τύπο διπλής ενέργειας διαθέτει εσωτερικά ηλεκτρική αντίσταση 4kw για την σύνδεση του με το ρεύμα για περιόδους μη ηλιοφάνειας.

Και στον τύπο τριπλής ενέργειας εκτός από την ηλεκτρική  αντίσταση μπορεί να συνδεθεί και με το καλοριφέρ αφού διαθέτει σερμπαντίνα σπειρωειδούς μορφής ειδικής κατασκευής από σωλήνα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη και ταχύτερη απόδοση του συστήματος με αποτέλεσμα να παρέχει ζεστό νερό και κατα την διάρκεια του χειμώνα.

 

Με 5 χρόνια ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Προδιαγραφές προϊόντων
Attribute nameAttribute value
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ200Lit
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΡΜΟΔΟΧΕΙΟΥDURO GLASS ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 860οC
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΕΡΜΟΔΟΧΕΙΟΥΠΡΟΒΑΜΜΕΝΟ ALOUZIK 0,5mm
ΕΝΑΛΛΑΚΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ - ΜΑΝΔΥΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑΠΑΧΟΥΣ 1,5mm
ΜΟΝΩΣΗΣΚΛΗΡΗ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ 25mm ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ 40Kgr/m3
ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΕΡΜΠΑΝΤΙΝΑ ΣΠΕΙΡΩΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΑ
ΙΣΧΥΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ4000W
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ30 - 80 oC
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΑΝΟΔΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ 50cm
ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ10 - 12 bar
ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ220V
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗC