Ηλεκτρομπόϊλερ - Λεβητοστασίου 130lit GLASS

Ηλεκτρομπόϊλερ - Λεβητοστασίου 130lit GLASS Διατίθεται σε Διπλής και Τριπλής Ενέργειας
Κωδικός προϊόντος(SKU): TREBH2130, TREBH3130
Χρόνος παράδοσης: 1-2 days
*

Διατίθεται σε Διπλής και Τριπλής Ενέργειας

409.90 € με ΦΠΑ
Τιμή για σένα: 368.91 € με ΦΠΑ
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

Ηλεκτρομπόϊλερ - Λεβητοστασίου 130Lit GLASS με αντίσταση 4,0ΚW

Όλη η διαδικασία συγκόλλησης των δοχείων γίνεται σε αυτόματα ρομποτικά μηχανήματα που έχει ως αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα της συγκολλήσεως.

Το δοχείο αποθήκευσης νερού είναι από χάλυβα πάχους 2,5mm με εσωτερική επίστρωση θερμής υάλωσης DURO GLASS ψημένης σε θερμοκρασία 860oC.

Ο χαλύβδινος λέβητας υπόκειται στην διαδικασία της αμμοβολής για τον καθαρισμό του χωρίς προσθήκη χημικών και σε συνδυασμό με την ειδική μέθοδο επισμάλτωσης με χρήση ειδικής μηχανής το θερμοδοχείο αποκτά τέλεια κάλυψη.

Κατόπιν το θερμοδοχείο με την ειδική επισμάλτωση ψήνεται στους 860οC στο ειδικό φούρνο υψηλής ευκρίνειας που μόνο η TYPOR αποκλειστικά διαθέτει σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της υάλωσης όλα τα προίόντα περνάνε από οπτικό διεξοδικό έλεγχο με ειδικά μηχανήματα ώστε έτσι να εξασφαλιστούν τα άριστα αποτέλεσματα της υάλωσης και κατά συνέπεια της αντοχής της στον χρόνο.  

Έτσι η ειδική επένδυση γυαλιού προστατεύει απόλυτα το θερμοδοχείο από τις διαστολές - συστολές του μετάλου και επίσης από τις διαβρώσεις - σκουριά.

Το εξωτερικό περίβλημα είναι από προβαμμένο ALOUZINK 0,5mm και με μόνωση πολυουρεθάνης πάχους 50mm και πυκνότητας 40kgr/m3 χυτευμένης με σύγχρονη και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανή για άριστα αποτελέσματα ώστε να καλύπτει κάθε σημείο του θερμοδοχείου με αποτέλεσμα όσο το δυνατόν λιγότερες θερμικές απώλειες.

Στον τύπο τριπλής ενέργειας μπορεί να συνδεθεί με ηλιακούς συλλέκτες αφού διαθέτει διπλή σερμπαντίνα σπειρωειδούς μορφής ειδικής κατασκευής από σωλήνα έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη και ταχύτερη απόδοση του συστήματος με αποτέλεσμα να παρέχει ζεστό νερό χειμώνα καλοκαίρι. 

 

Με 5 χρόνια ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων
Attribute nameAttribute value
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ130Lit
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΡΜΟΔΟΧΕΙΟΥDURO GLASS ΨΗΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 860οC
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΕΡΜΟΔΟΧΕΙΟΥΠΡΟΒΑΜΜΕΝΟ ALOUZIK 0,5mm
ΜΟΝΩΣΗΣΚΛΗΡΗ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ 25mm ΚΑΙ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ 40Kgr/m3
ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΕΡΜΠΑΝΤΙΝΑ ΣΠΕΙΡΩΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΑ
ΙΣΧΥΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ4000W
ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ30 - 80 oC
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΑΝΟΔΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ 50cm
ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ10 - 12 bar
ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ220V
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗC